Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Δήμου Ιλίου και η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Δήμου Ιλίου 
και η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της

Με εκατοντάδες χαμόγελα γέμισε η ασφυκτικά γεμάτη Κεντρική Πλατεία του Δήμου Ιλίου «Γ. Γεννηματά» το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2016, όπου ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, συνοδεία των παιδιών από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μέτρησαν αντίστροφα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης, κηρύσσοντας με αυτόν τον τρόπο και επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Τη μαγική ατμόσφαιρα συμπλήρωσε η μεγάλη συναυλία που ακολούθησε με το συγκρότημα «XANA ZOO», η φιλαρμονική του Δήμου που παιάνισε Χριστουγεννιάτικους ήχους, ο Άγιος Βασίλης μαζί με το Ρούντολφ το ελαφάκι και οι καλλιτέχνες face painting, ενώ τα μπαλόνια και οι μπαλονοκατασκευές, τα γλυκά που μοιράστηκαν και το σιντριβάνι σοκολάτας γλύκαναν τις καρδιές όλων και χάρισαν απλόχερα χαρά και ξεγνοιασιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Ιλίου στόλισαν νωρίτερα τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών με «παραμυθένια» στολίδια που κατασκεύασαν τα ίδια, ενώ οι  πεζόδρομοι της πόλης φόρεσαν τα γιορτινά τους με Χριστουγεννιάτικα Δένδρα που στόλισαν μικροί και μεγάλοι από Σχολεία, Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του είπε:
«Σας καλωσορίζω στην όμορφη και γιορτινή πλατεία της πόλης μας! Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που στόλισαν τόσο ωραία το Δένδρο μας, τα παιδιά των Σχολείων και τους Συλλόγους, που ομόρφυναν τους πεζόδρομους του κέντρου της πόλης μας, στολίζοντας τα Χριστουγεννιάτικα Δενδράκια που υπάρχουν, αλλά και όλες τις Υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το 2017 που έρχεται και να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία και δύναμη να ξεπερνάμε τις δυσκολίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου